štvrtok 30. apríla 2015

Ďeň lásky

Čaute všetci :)
Dnes to bude tretí diel zo špeciálnej Valentínskej série.
Pripravila som si pre vás neaké šperky k oblečeniu.Sú to hlavne náušnice ktoré sú v tvare srdiečka .Potom tu budeme mať aj hodinky a jeden náhrdelník :).
Ako prvé tu mám naušnice ktoré sú červené a výborne sa hodia na tento deň.Sú v nich kamienky čo pôsobí pekne.Hodia sa ku každej farebnej kombinácii a nie sú zlé ani ako darček.
Ako druhé tu mám náušnice ktoré sú také modro,bielo čierne. Je k nim aj náhrdelník.Nie sú zlým pomocníkom keď neviete akými šperkami oživiť svoj outfit.Páni nebol by to zlý darček pre vašu polovičku :).
Máme tu tretie naušnice a nimi sú biele srdiečka.Sú nenápadné ale dokážu zaujať človeka. Kryštáliky nádherne zdobia aj doplňujú celé náušnice.
Presúvame sa na štvrté náušnice a to sú modré srdiečka.Zase nie sú nápadné takže ak máte niečo výrazné a nechcete to pokatiť šperkami tak sa stanú veľmi odbrým pomocníkom.
No a ako posledné tu máme fialové naušničky,Sú pekné aj milé ako darček.Pomôžu vám aj pri outfite napríklad keď máte neaké výrazné šaty aleo tričko a chcete niečo nenápadné.
No a presunuli sme sa na tú lepšiu časť na ktorej by si dámy a slečny mali dať záležať.Náhodou sa prihodí náhrdelník či hodinky ktoré do outfitu nezapadnú tak ako by mali.
Takže máme tu náhrdelník. Je pekný s takými dá sa povedať diamantíkmi.Nádherne oživý nejaké večerné šaty alebo blúzku s hlbokým výstrihom.
No a ako posledné tu máme strieborné hodinky.Sú takým maým pomocníkom keď neviete čo si dať.Tieto hodnky sa hodia ku každej farbe takže nemáte čo s týmito hodinkami pokaziť.
Dúfam že vám tento článok kúsok poslúži aj pri vyberaní šperkou k nejakému otfitu :).
Toto by bolo na dnes už všetko.
To Pravé DNA

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára